Familie

Den fleksible boligfinansiering giver os elastik i hverdagslivet

I Sparekassen Thy har vi netop lanceret to nye fleksible boligprodukter – Fleksibelt boliglån og Fleksibel boligkredit* For Lisa og Dann Hvam var det afgørende for at skifte til Sparekassen Thy i forbindelse med salg og køb af deres nye bolig.

- Jeg er typen, der går meget op i min privatøkonomi og gerne går et ekstra skridt for at spare 500,- i rente det ene sted, som jeg kan få til at vokse et andet sted. Derfor finansierede vi vores gamle bolig i vores daværende bank med et prioritetslån. Det var på det tidspunkt det billigste lån, da renten var lav, og der ingen bidragssatser var, fortæller Dann Hvam, der er folkeskolelærer og netop har købt nyt hus sammen med sin kone Lisa og deres tre børn.

Da Dann og Lisa skulle finansiere deres nye bolig, var de derfor endnu engang på jagt efter en finansieringsform, der kunne give noget fleksibilitet i hverdagen, og her endte valget på Sparekassen Thy.

- Vi er gode til at spare op, og vil gerne have fleksibilitet i hverdagen. Vi har tre små børn, så udgifterne svinger meget fra måned til måned, forklarer Dann.

Med de nye fleksible boligprodukter er der mulighed for at betale ekstraordinært af på sit lån eller kredit. Og specifikt for den fleksible boligkredit gælder det, at man kan hæve pengene igen, når man skal bruge dem. De er ikke låst – til gengæld har man sparet på renteudgifterne i perioden, hvor man har afsat flere penge på sin kredit. Modsat et realkreditlån, hvor et ekstraordinært afdrag kræver et gebyr, ligesom pengene er låst, så snart de er afdraget.

At være aktiv i at tage sagen i egen hånd

For Dann Hvam har interessen for privatøkonomi været der, siden han var lille. Han har investeret i en tidlig alder, ejer nogle udlejningsejendomme og vil gerne forvalte sin økonomi aktivt – med de risici, der følger med.

- Mange ønsker måske stabilitet og et fastforrentet lån. For mig er det vigtigere med fleksibiliteten, så jeg har mulighed for at skrue på vores finansieringsbehov løbende. De her produkter har været vigtige for os i skiftet til Sparekassen Thy, og vi er desuden meget tilfredse med bankskiftet, som har været håndteret superprofessionelt af nogle lokale medarbejdere, der er helt nede på jorden, afslutter Dann Hvam.

 

* Sparekassen Thys Fleksible Boliglån / kredit kan for nogen være et alternativ til et realkreditlån. Relevansen og mulighederne vurderes individuelt og beror på en grundig rådgivning


Vi vil gerne sikre gode fleksible muligheder for boligfinansiering for de af vores kunder, der vægter fleksibilitet højt 

Peter Bækkelund Rasmusssen
Privatdirektør
Peter Bækkelund Rasmussen